Mooie herinneringen aan de koorreizen

Wat waren de drie koorreizen die ik met Dirk Jan heb gedaan leuk hé. Eerst in 1997 naar Israël en de Sinaïwoestijn en in 1999 naar Egypte,  Jordanië en Israël. En in 2001 naar Engeland. Wat vond ik dat leuke reizen met Dirk Jan en Marianne, veel plezier gehad ook.  Ze namen ons onder hun hoede. Ik kon altijd op hen terugvallen. Zoals in Engeland toen ik geen geld kon pinnen, toen hebben zij het voorgeschoten. Repetities waren ook altijd leuk. Veel gelachen, ook tijdens de reizen trouwens. En Dirk Jan wist altijd veel. De verslagen heb ik nog steeds bewaard en zoals nu kijk ik er in en dan komen de herinneringen weer boven. Ook mooie herinneringen aan Rejoice. Jammer dat het in 2005 ophield, maar wel begrijpelijk van de kant van Dirk Jan. Inmiddels zit ik alweer dertien jaar bij Koordaat, ook een leuk koor met allemaal vrouwen. Ik ga Dirk Jan zeker missen.

Reinanda Scheer