Een bijzondere tijd!

Wat waren we verrast en vereerd met de reactie van Dirk Jan, toen we in augustus 2017 een nieuwe dirigent zochten.  Er werd hem gevraagd of hij misschien namen van dirigenten wist die geschikt zouden zijn om ons koor te leiden. “Ik heb zelf wel interesse”, zei Dirk Jan. Tot onze grote vreugde ging dit ook door, hoewel we hem niet konden betalen wat hij zou moeten verdienen.
En wat hebben we genoten van zijn gedrevenheid en liefde voor muziek, God en mensen! Hij haalde het beste in ons eenvoudige koor naar boven en wij genoten als hij genoot.  We zijn Dirk Jan dankbaar dat hij ons in korte tijd zoveel heeft geleerd, niet alleen van de muziek, maar vooral ook van de beleving van het geloof. Hoe nodig hebben we dat in de praktijk van ons leven.
Als alles wegvalt, blijft God over, gelukkig maar!

Namens ‘Vivit’
Tineke Kok