Altijd wel ergens met muziek bezig…

Dirk Jan en Marianne hebben we leren kennen bij jongerenkoor Rejoice. Dirk Jan als begaafd, betrokken en temperamentvol dirigent. Persoonlijk betrokken ook, wat we bijvoorbeeld merkten aan zijn inzet bij zijn werk aan de Rejoice-uitvoering van de musical “Licht in de nacht”. En aan Dirk Jans telefoontje direct na de ingrijpende operatie van onze broer en zwager, die die musical geschreven had. Na Rejoice kwamen we elkaar door de jaren heen weer tegen bij muzikale projecten van Dirk Jan. Bij dinerconcerten van Dirk Jan en Dick rond kerst, bij de Songs of Praise in het kerkje in Bodegraven en doordat Irma meedeed met Anthem en mee ging met de koorreizen van MarDja naar NormandiĆ« en Schotland/ Noord-Engeland. Ondanks dat we elkaar ook soms jaren niet zagen is het moeilijk te bevatten dat er geen project meer zal zijn waar we Dirk Jan nog gaan tegenkomen. Dank je wel, Dirk Jan, voor alle mooie (muzikale) momenten.

Irma en Michel