Dank!

Dirk Jan is voor mij de man die ervoor zorgde dat onze kerkdiensten een extra dimensie hebben gekregen.  Zoveel beleving en energie, met zulke mooie, muzikale hoogtepunten.  Inspelend op de situatie / het onderwerp weet Dirk Jan muzikale wonderen te verrichten en kerkdiensten worden zo een feestje!  Dirk Jan is er altijd voor de mensen om hem heen, dat blijkt uit alles wat hij doet.  Voor een hele goede vriend en vriendin, wonende hier ver vandaan, heeft hij hun huwelijk in de kerk tot het hoogtepunt van die dag gemaakt. En voor een hele goede, oudere vriendin, wonende hier heel dichtbij, betekent hij ontzettend veel door de interesse die hij in haar heeft getoond en de gesprekken die hij met haar heeft gevoerd.  We  hebben het deze week opnieuw over Dirk Jan gehad.  Afgelopen zondag wordt Dirk Jan’s naam genoemd in de kerk en is hij dichtbij ons, ook al is hij er niet.  Wat gaan we hem missen, wat zal ik hem missen.

Michel